• Mit csináljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        17 éves vagyok. még nem voltam együtt senkivel. pár hónappal ezelőtt észrevettem hogy elég sűrű a fehér folyásom és viszket, éget. elmentem nőgyógyászhoz aki Tinidazole-t irt fel. egy hónapig használt is nem éreztem semmi viszketést és a erős folyás is megszűnt. viszont most megint előjött. mit csináljak hogy végre elmúljon (ne csak időlegesen)? megint irassak fel gyógyszert?válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        Ilyenkor át kell nézni a dolgait, hogy  hogyan kaphatta vissza a fertőzést. Érdemes a bugyikat és a törülközőket alaposan kimosni vagy fertőtleníteni. Lehet, hogy a családban van valakinek gombája, és maga a WC-ről kapja el. Szóval utána kell járni, de persze mindneképpen javasolt ismételt orvosi kezelés.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-24 22:23:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: