• L-thyroxin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt webdoktor! Tavasz óta l-thyroxint kell szednem. Azóta a menstruációm hol jobban hol kevésbé jön meg. Van hogy elég a tisztasági betét is. Ez normális? Tri-regolt szedek,az l-thyroxin szedése előtt 3-5 napig elég bőven megvolt. Van valami teendőm? Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Ha viszket, vagy csíp akkor van teendő. Semmi teendő, csak ha bűzös a váladék vagy sárga, vagy zöld, vagy túrós fehér.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-20 23:04:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: