• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno/Doktor ur!Nagyon hosszan taro mar julius ota kisero betegseg felol szeretnek erdeklodni.Volt egy abortuszom juniusban,12 hetes voltam es valoszinu down koros lehetett mert a nyaki redoknel 11mm,testszerte 3mm odema volt a baban.Ezet nem vartam meg a vegso kimutatast es elvetettem.Azota is enyhe fajdalmat erzek azon a reszen,neha enyhe menstruacios fajdalomhoz hasonlot.Utanna lett egy parkapcsolatom ra masfel honapra.Innentol kezdodtek a problemak.Eleg intenziv sexualis eletet eltunk 2 naponta.Nem tudom mennyire befolyasolja az abortusz ezt a problemat de amikor ,bocsanat hogy leirom ,de elelvezek utanna erzem, hogy valami baj van.Mai napig kis sargas folyas jon.Visszaterve a parkapcsolatra.Hogy eloszor egyutt voltunk ugy,jottek a furcsasagok,gomba,holyahurut,ezekre kaptam gyogyszert is.Utanna herpesz lehetoseget is kizartak. Mert nem javult a helyzetem allando, gyakran elojovo hirtelen melegseget,fejfajat ereztem.Harmadszorra is visszaestem huvelygombaval is.Elmentem a std rendelesre ahol minden vizsgalatot megcsinaltak.Volt a vizeletemben felfazasra utalo bakterium amire nolicint kaptam,de doxicilint is.Utanna megerkezo lelet kimutatta a gardnerella vaginalis 10ezer kromoszoma/minta.Szamomra ez Kinaiken hangzott az interneten olvastam utanna.Nem elek link eletet egy partnerem volt,ezert mastol nem kaphattam el csak a volt parom vagy en termelhettem ezt.En ugy tudom ezt a betegseget a ferfiak hordozzak.?Mit lehet errol tudni?Kaptam ra kliont es supplint .Most fejeztem be, egy hete .Megint begombasodtam ..pedig nem volt aktusom,nincs partnerem csak maganak okozhatok elmenyeket..Kaptam ra omicralt..On szerint mikor lesz ennek a folyamatnak vege?Mikor leszek ujra tunetmentes?Milyen vizsgalatokra menjek el?- gondoltam hasi ultrahangra v huvelyire elmegyek mert az abortus helyet meg mindig halvany ego erzesken erzem. Ketsegbe vagyok esve!Kerem segitsen!Kezdek osszeomolni!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyflóra témában

        Kedves Kérdező!

        Gardenella vaginalist ki kell kezelni. Ez egy  baktériumszerű kórokozó, partnertől kapható, Néhány hölgynél eleve van, csak nem tud elszaporodni, kivéve néhány szituáció során. Javasolt Gynevac injekciós kúra, ami helyreállithatja a hüvelyflóra normál működését.Türelem.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-20 09:01:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: