• Menstruáció közbe?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr! Miután az aktus megtörtént 8 napra rá megjött a menstruációm lehetséges hogy nem estem teherbe vagy menstruáció közben is lehetek terhes? Gyakori hányingerek is voltak,édesség kívánás is!Sajnos nem tudom eldönteni terhes vagyok-e vagy sem.A völegényem 3 éve dohányzik keményen és az alkoholt is nem rég tette le.Lehetséges hogy ezek miatt a spermái gyengék és fogamzásképtelenek? Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem valószínű, hogy terhes, ha megjött a menstruációja, de ha nagyon bizonytalan, mindig végezhet egy terhességi tesztet. Azt, hogy a férje fogamzóképes-e, csak egy vizsgálattal lehet megállapítani, remélhetőleg nem áll fenn ilyen probléma. 3 éve dohányzás, bár nagyon káros az egészségre, nem szokott megmaradó problémát okozni, azt pedig nem írta, mennyi alkoholt ivott, és mióta. Remélem hamarosan mindkét rossz szokásától végleg megszabadul.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-18 08:59:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: