• Hosszú vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorur! Szeptember 8-án volt abortuszom,és most megjött a menszeszem oktober -9-én.A problémám az hogy még mindig tart a vérzésem és ez aggaszt,mert 5-napnál nemszokott tovább tartani.Normális folyamat ez vagy sem?? tisztelettel egy aggódó anya.

        WEBBeteg szakértő válasza a abortusz témában

        Kedves Hölgyem!

        Valóban hosszú ideje tart a vérzése, ezért javaslom forduljon orvoshoz. Nem biztos, hogy összefüggésben van az abortusszal, de egy ellenőrzésre mindenképpen érdemes elmenni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-18 08:33:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: