• Duphaston

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor(Nő / Úr) A kérdésem az lenne a duphastonnal kapcsolatban, hogy nekem mindig óramű pontossággal jött meg a menzim 28 naponként, május óta babát szeretnénk és próbálkozunk, aug. végén kimaradt a menzim, voltam orvosnál azt mondta vszinű nem volt peteérésem a stresz miattt ezért sem jött meg rendesen, felírta a duphastont 2x1 szedtem 10 napig ami 6-án telt le. Az orvosom azt mondta ettől majd meg fog jönni, kivéve ha közben beköltözik a pocaklakóm :) Azóta még nem jött meg... reménykedhetem?? Hány nappal a gyógyszer abbahagyása után kell megjönnie? Ha nem jön meg csináljak tesztet vagy még korai? Csak mert nem tudom, honnan számoljam most hogy mikor kell megjönnie, ha a múlt hónapban nem jött meg rendesen? Válaszait előre is köszönöm!!! Üdvözlettel: Zorka

        WEBBeteg szakértő válasza a fogantatás témában

        Kedves Zorka!

        Reménykedhet. De lehet a kimaradás oka a hormon, a stress vagy a terhesség. 5-7 napot várjon, majd csináljon tesztet reggeli első vizeletből.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


        Kedves Zorka!

        Sajnos én sem tudok pontosabb információt adni, hogy vajon mikor lehetett a peteérés, volt-e, és vajon akkor terhes lett-e. Úgy gondolom, egy terhességi teszt végzésével többet fogunk tudni. Ha időközben sem jött meg a vérzése, javaslom ismételten forduljon kezelőorvosához, ahol egy ismételt vizsgálattal, és UH végzésével biztosabb információt fog kapni.
        Vajon amikor elmaradt a vérzése, történt terhességi teszt? Nem említette, de akkor biztosan kizárták a terhességet, most ugyanazok a vizsgálatok szükségesek. Ha most sem terhes, további vizsgálatokra lenne szükség az elmaradt menstruáció okának kiderítésére.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



          


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-16 22:21:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: