• Méhnyakrák??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! Félév menstruációs vérzés kimaradás útán újra meg jőtt. Hol van hol nincs vérzés. Fáradékonyabb lettem. Pecsételő vérzés is előfordúlt. Fogyás nincs. Enyhe alhasi fájdalmak vannak. Elképzelhető rák?? Vagy változó korról van szó mivel 40-éves vagyok. Válaszát köszönőm. Aggódóm nagyon.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Valószinüleg korai a petefészek hormontermelésének a csökkenése. 1 év menses kimaradás után, ha ismét visszajön a menstruáció, akkor kell esetleg jó-vagy rosszindulatú méhdaganatra gondolni, nem az ön esetében.Ultrahang, és esetleg egy méhkaparást én végeznék Önnél.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 

        A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu-ra


           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-13 14:24:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: