• Együttlét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémámat az esetleges szűk hüvelybemenetet ahogyan a Dr.Nő már említette hogyan lehetne orvosolni?ill.hogyan lehetne azon a gondon segíteni hogy vérzések kísérik az esetleges együttléteket és ez nem mindig fordul elő.az utóbbi 2-3 alkalomnál történt. Előre is Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Hölgyem!

        Abban az esetben, ha korábban akár hónapok vagy évek óta nem volt ilyen panasza, és csak az utóbbi 2-3 alkalommal volt vérzés és fájdalom, nem valószínű a szűk hüvelybemenet. Ennek megoldása egyébként egyszerű, egy kis bemetszéssel, majd néhány öltéssel lehet korrigálni, amennyiben ez feltétlenül szükséges.
        Az Ön esetében fennállhat még gyulladás a háttérben, és mindenképpen ellenőrizni kell a méhszáj, és a hüvelyfalak állapotát, hogy nem áll-e fenn valamilyen kóros folyamat. Ha ezek kizárhatóak, és nincs fertőzés sem, akár egy allergiás irritáció is okozhat hasonló panaszokat, amikor a hüvelybemenet bőre mindig kicsit bereped. Próbáljon meg egyszerű gyógyszertári intim lemosót venni, illatosított betétet ne használjon, és a tamponhasználatot is kerülje.

        Egy vizsgálat az ok kiderítésében mindenképpen szükséges első lépésként. Mielőbbi javulást!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-10 23:20:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: