• Együttlét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az a kérdésem lenne,hogy mire utalhat a behatolás pillanatától pár percre bekövetkező vérzés?(nem első alkalomról van szó)melyet fájdalom is kísér. Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Hölgyem!

        Annak ellenére, hogy említette nem az első alkalomról van szó, előfordulhat, hogy kissé szűkebb a hüvelybemenet, és ez okozza a panaszt. Vajon ez a panasz mindig fennállt-e?
        Azt javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát, hogy egy vizsgálattal eldöntsék, honnan ered a vérzés, így ki lehessen zárni a méhszáj vagy a hüvely kóros eltéréseit.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-10 15:49:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: