• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A problémám a következő:vasárnap lesz 2 hete,hogy jelentkeztek a hüvelygombás tünetek,de mivel általában kedden jön meg a menzeszem,és meg is jött,nem kezdtem el a hüvelykúpos kezelést.Most kedden volt 1 hete,hogy megvan,a gombás tüneteim kezelés nélkül elmúltak,ettől függetlenül ha vége a menzeszemnek,megcsinálom a 3 napos kezelést,de a problémám az,hogy még mindig megvan,ált-ban 6 napig szokott tartani,de ma már ez a 10. napja,és 4 napja csak 1-2 csepp van,és az is csak az a "barnás",ami menstruáció végén szokott lenni.Ez a gombás fertőzés miatt van,várjak,majd 1-szer csak elmúlik,és kezdjem a 3 napos kezelést habár tüneteim nincsenek,vagy mit csináljak?Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        Elivleg, ha javasolták a canesten kombi kezelést, akkor szerintem csinálja végig, de persze ha már nincs erős vérzése, akkor nyugodtan fel lehet helyezni, nem lesz semmi baj tőle. A lényeg, hogy a kúpokat erős menzesz idején ne tegyék fel, de persze kis vérzés esetén már nyugodtan lehet használni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-10 10:58:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: