• A hormonális dysfunctiora mit jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        41 éves vagyok. 8 éve eltávolították a bal oldali petefészkemet. A műtét után, orvosi utasításra fél évig Danazolt szedtem. Ebben az évben, tavasszal spontán vetélésem volt, melyet műszerrel fejeztek be. Első terhességem volt. Ezután Gynevac injekció kúrát kaptunk a párommal, kérésünkre. Nyáron egy hét barnázás és két hetes vérzés után egészségügyi kaparást végeztek. A szövettani lelet: "I. Vérbe ágyazottan endocervicalis nyálkahártya részletek és törmelékes endometriumrészletek találatóak. II. Törmelékes, desintegralodott, szabálytalan proliferatios fázisképet mutató corpus endometrium részletek thrombonecroticus gócokkal. A szöveti kép hormonális dysfunctiora utal." Mit jelent? Semmilyen gyógyszert nem kaptam. Újra próbálkozunk... Mit javasol? (Gynex csepp? Mastodynon csepp?) Köszönettel: Adria

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Adria!

        A méhkaparás eredménye teljesen normális, tehát semmilyen hormonális zavara nincsen. Nyugodtan próbálkozzanak, és remélhetőleg minden rendben lesz és nemsokára terhes is lesz.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-10 16:22:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 15:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: