• Hüvelyöblítő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Megint kaptam egy antibiotikumot a nőgyógyászomtól.(Ez már a hónapban a 3.doboz)Ennek következtében hüvelygombásodás alakulhat ki,sőt már éreztem is a tüneteit.Ilyenkor mit érdemes használni a gyógyszerszedés után?A hüvelyöblítő eszközt hogy fertőtleníthetem,hogy ne kapjam vissza ugyanazt a betegséget ami eddig volt?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyöblítés témában

        Kedves Hölgyem!

        Tejsavas irrigálás hasznos lehet, a készüléket Neomagnollal tudja fertőtleníteni.
        Abban az esetben, ha kialakult a gombás fertőzés, ezt is gyógyszeresen kell kezelni és az irrigálást csak ezt követően használja hetente 1 alkalommal.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-11 15:07:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 14:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: