• Keressem föl nőgyógyászomat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 24 éves asszony vagyok. 8 hetesen meghalt a kisbabám, 3és fél héttel később (most hétfőn) műtöttek meg. Az lenne a kérdésem, hogy nem gond e, ha két nappal a műtét után már alig vérzem. (A nőgyógyászom, mindig azt mondja, hogy nagyon bonyolult a szerkezetem: két szarvú a méhem és egy miómát is látott az ultrahangon a méhem külső falán, emellett 60-as Clexane-t használok, mert 2 éve volt egy mélyvénás trombózisom.) Köszönettel: -Mónika-

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Mónika!

        Persze nem gond, hogy a vérzése kevés. Csak akkor lenne baj, ha több lenne a vérzés. Így nincsen semmi baj. És persze reméljük minél előbb a sikeres babavárók között üdvözölhetjük magát is!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-10 16:05:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 14:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: