• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2008 március 23.-án volt utolsó menszeszem. 2db terhesteszt negativ.soha nem volt ilyen problémám, mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A másodlagos vérzéskimaradások (tehát, ha korábban már volt rendszeresen menzesze) hátterében - ha a terhesség nem valószínű- leggyakrabban stresszes állapot, megerőltető munka, túlzott sporttevékenység, pszichés problémák, táplálkozási zavarok állnak.Ritkább esetekben az agyalapi mirigy, pajzsmirigy, mellékvese megbetegedései okozzák.Ha továbbra sem jelentkezik a menzesze, keresse fel nőgyógyászát kivizsgálás céljából!

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-07 11:47:46; Megválaszolva: 2011. július 28., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: