• Ureterendoscopos kőzűzás után menstruáció kimaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Úr! Januárban átestem egy ureterendoscopos kőzűzáson ultrahanggal, aznap jött meg a menstruációm.Most késik a menzeszem,negativ a terhességi tesztem,20-ára kaptam idöpontot az orvosomhoz.A kérdésem ez lenne, hogy a beavatkozás lehet e valamilyen hatással a ciklusomra,mert azóta fájdalmaim vannak és csökkent a vérzés intenzivitása vagy keressek fel sürgösen egy nőgyógyászt?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Asszonyom!

        A műtétnek nincs hatása a mensesére. Amennyiben szeretné tudni, miért nem menstruál, valóban az a legjobb, ha felkeres egy kollégát!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András 


           A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!

        Kedves Kérdező!                                                                                                                 Egy vesekő, de elvileg bármi súlyossabb betegség változást okozhat a menzeszben. Amennyiben csak a vérzés mennyisége kevesebb, de persze minden hónapban rendszeresen megjön a vérzése, akkor szerintem semmi baja nincs. Egyébként is mindentől függetlenül is lehet az évek alatt változás a menzeszben. Tehát emiatt nem kell aggódnia. Akkor sem, ha esetleg rendszertelen lesz a vérzése. Baj csak akkor van, ha gyakran és sokat vérzik. Amennyiben egyik sincs, akkor nem kell aggódnia. Persze a vérzést rendbe lehet tenni, ha fogamzásgátlásra is szükség van egy fogamzásgátló gyógyszerrel.                                                                 Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 
           
         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!



         



         
         
         
         
         
           
          
         
          
           
         
          
         
          
         
         
          
          
         


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2008-10-07 23:08:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó