• Havi kimaradása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Augusztus 3-án volt a mensesem utolsó napja. Rá 2hétre viszkető-égő érzés volt 2-3 napig, majd 2 hétig barna folyás reggelenkénti vérezgetéssel. Azóta nem jött meg a mensesem. Ez lehet a barna folyás oka? Ha szedném a Lindynette 20 fogamzásgátlót -amit az orvosom írt fel-akkor 21nap után megjönne? Vagy várjam meg amíg megjön? Válaszát előre is köszönöm! Timi

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Timi!

        Azt tanácsolom, hogy menjen el először vizsgálatra nőgyógyászhoz, addig a tablettát ne kezdje el szedni.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-05 21:44:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: