• Fogamzásgátló kihagyása!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszetlt doktor Úr/Nő!Nagy dillemába vagyok mert már multkor irtam ezzel a fertőzéssel kapcsolatban és arra köszönöm szépen a választ!Erről az "ureoplasma ureolytiumról lenne szó doktor Úr 20 napos antibiotikum kezelést irt ki (Doxybene)addig nemszabad nemi életet élnem és utánnna is csak ovszerrel még 6 hétig!A doktor Úr azt ajánlotta,hogy addig az egyhónapra még az antibiotikumot szedem addig hagyam abba a fogamzásgátlót amit mindössze csak 2 hónapja szedek!De most kérdem ha kihagyok egy hónapot akkor nemfogom a menstruáciot összezavarni vagy akkor megint mikor kezdjem el szedni?A menstruácio 1.napjótól?Mert csak arra hivatkozott,hogy megsporolok egy hónapot!Nem tudom hogy mit csináljak!Válaszát előre köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A kollégának is igaza van, meg Önnek is! Ne hagyja abba, csak ne bízzon benne, mert csak a gyógyszerek abbahagyása után fogja Önt védeni, viszont a vérzését rendben fogja tartani!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-01 09:06:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: