• Sárgatest

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok a kedves szakértőhöz, miszerint van egy ismerősöm, aki nagyon szeretne gyermeket, de még eddig hiába próbálkoztak. Elment egy nőgyógyászhoz, aki azt mondta neki, hogy vannak tüszői, de nem tudnak megrepedni, mert nincs sárgatest a szervezetében. Viszont csinált LH ovulációs tesztet, amely pozitív lett. Az tehát a kérdésem, hogy ha vkinek nincs sárgatestje, és a tüszők nem tudnak megérni,stb, akkor hogyan lehet mégis az LH-ja pozitív? Bíztassam, hogy talán mégis minden rendben nála? Előre is köszönöm a választ: Macibaba

        WEBBeteg szakértő válasza a sárgatest hormon témában

        Kedves Macibaba!

        Ismerőse félreértette a mondottakat, sárgatest hormontermelése van mindenkinek, csak van hogy kevés, ezért a sterilitas egy részében ezt feltételezzük, talán kevés. Ha az ovulacios teszt pozitiv volt, akkor a sárgatest képzés normális. Ettől persze más hormonoknak is stimmelniük kell, s nagyon sok minden másnak is.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-29 19:00:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: