• Gombás fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Megkaptam a választ legutóbbi kérdésemre (barna folyás menstruáció után), tanácsára rögtön orvoshoz fordultam. A nőgyógyász megvizsgált és gombás fertőzést állapított meg valamint hogy ez okozta a vérzést valamint teljes gyulladást okozott a petefészkemen és a vezetéken, amire kaptam 4 szem kapszulát (nevét sajnos nem jegyeztem meg) és egy 10 db-os hüvelytablettát. (Kenőcsöt nem kaptam, mert külső nyomai nem voltak a fertőzésnek, sem viszketés sem irritáció!) Állapotomon nem veszek észre még most javulást, de viszont nem tudom, hogy szokványos lenne e, hogy rozsaszínes-sárgás váladékkal távozik a nap folyamán a tabletta. Ez normális ilyen esteben?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        Sokszor a hüvelykúp után lehet ilyen panasz, nem gond, a gyógyszerelés lejárta után úgyis kontrollra kell mennie. Ott megnyugtatják.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-29 19:04:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: