• Elmaradt menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Rendszeres menstruációm van max.3napos késéssel,de mindig rendeben lezajlik.Szeptember 15-én adtam vért és 16-án lett volna esedékes a menstruációm,de azóta sem jött meg.Ennek már 12 napja és csináltam terhességi tesztet,ami negatív lett.Mi miatt lehet a kiamaradás?Lehet a véradásnak köze mindehhez?Válaszát köszön!

        WEBBeteg szakértő válasza a véradás témában

        Kedves Kérdező!

        A véradásnak van ehhez köze, ilyenkor gyakran előfordul a menses kimaradás.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-29 19:09:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: