• Mi lehet ez és hová fordulhatnék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem / Uram! Egy komplex problémával fordulok Önhöz és szeretném a válaszát kérni a problémámra. Történetem: négy éve paranoid skizofrénként és depressziósként tartanak számon 7 subom volt amik kórházi kezeléseket is igényeltek, jelenleg napi 600mg Seroqel Xrt , napi 75mg Olwexiát és este 1mg Rivotrilt szedek, ezek mellett tünetmentes vagyok. Viszont van még laktóz intoleranciám,Gerdem amire napi 30mg Refluxont szedek és IBS-em. Illetve ashma bronhialem és allergiás rhinitisem pollenektől amikre Telfast este 1 tabletta 120mg,Seretide diskus 500mg 2 puff és Allergodil illetve Flixonase orrsrayket is használok. Ha befulladnék arra Ventolin a megoldás. a panaszaim a következőek:tavaly év végén több mint három hónapig nem jött meg a menstruációm, amivel nőgyógyászhoz fordultam aki terheességi vizsgálatot végzett el ami azt igazolta, hogy várandósság nem áll fennt, viszont ezt követően is ingadozott a menstruációm, két hónapig nem volt meg majd két héttel ezelőtt három teljes hétig megvolt igaz a végén már csak alig érzékelhetően, és az a baj, hogy két hét elteltével most három napja ismét megvan. Fogalmam sincsen mi lehet a probléma, de nagyon szeretnék már megoldást találni erre, mert nagyon zavar a rendszeres nemi életben amit a férjemmel élnénk ha lehetne. Remélem tudnak segíteni nekem, előre is köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos a betegségei és az azokra szedett gyógyszerek hatással vannak a hormontermelésre is.Talán a Mirena, a méhbe helyezhető hormon rendszer a megoldás, mellette terhesség nem lesz, a gyógyszerei nem befolyásolják a hatását, kevesebb napig lesz vérzése és kevesebb mennyiségben, néha kimarad, de ez nem gond, s váratlan vérzései sem lennének- tán ez lenne legjobb megoldás.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-29 19:22:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 08:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: