• Mi lesz velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        29-éves vagyok és az FSH:110,40 az LH:53,94.MMMost le klimaxoltam ennyi idősen?Már nem is lehet gyermekem?A hasam görcsöl a mellem feszül és a nyálka hártyám 8,55mm -er .Nem értem az egészet!Kérem adjanak tanácsot! Előre is köszönöm válaszukat Timea

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves Timea!

        A hormonális működése nem tökéletes, esetleg PCO syndroma lehet pl.- de ennek  köze nincs a klimaxhoz. Nem klimaxolt le - ahogy irta. Menjen nőgyógyászati vizsgálatra, ahol több vizsgálat után meg tudják állapitani a problémát, csak ez után  lehetséges a probléma megszüntetése.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-30 22:19:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 15:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: