• Előfordulhat,hogy ezek a terhesség jelei?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/DoktorÚr! Nekem egyo lyan problémám lenne,hogy az utolsó menstruáccióm júlis 25.én volt...végülis augusztusban is megjött,de kb.4 tartott és nem véreztem annyire,mint eddig...csak pár csepp jött....És már itt a szeptember vége és még nem jött meg! Ma reggel úgy ébredtem,hogy fáj a hasam...nem szokásos fájdalom volt,nemigazán tudom leírni,meg szúrt a hasam a bal oldalon...hasmenésem is volt! Előrfordulhat,hogy terhes vagyok? A párommal fél évig próbálkozunk és nem lettem terhes,utána sem védekeztünk! Előre is köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Valóban előfordulhat a terhesség, vagy esetleg vérzési rendellenességről is lehet szó.  Végezzen egy terhességi tesztet, vagy forduljon kezelőorvosához egy vizsgálatra. 


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-26 09:27:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: