• peteérés erős fájdalommal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2-3 hónapja érzek nagyon erős fájást, hol a bal, hol a jobb petefészkemnél. A menstruációm a szülésem után (2003) beállt 26 napos ciklusra. Azon a héten amikor menstruálok kb. a 6-7. napon, amikor már nincs mensesem akkor jön ez az erős szúró, sajgó fájás a petefészek környékéről, ami besugároz a combcsontba és a keresztcsontba. Létezik, hogy ilyen hamar lenne a peteérésem és azt érzem, vagy ez esetleg ciszta, vagy egyébb tünet? 2001-ben endometriozissal műtöttek, a hüvelyem és a végbelem között volt. Azóta 2007.áprilisában voltam rákszűrésen, akkor a jobb oldali petefészkemen volt egy 7x8 cm-es ciszta, amit tűvel leszivattak. 2007. szeptemeberében voltam nőgyógyásznál, ő azt mondta endometriozis nincs, viszont a méh falában van két kicsi mióma, de a mensesem nem sok, és nem erős. Egyébként 31 éves vagyok. Kérem válaszát, hogy lehetséges az hogy ennyire megérzem a peteérést? és hogy a mensestől számítva ilyen hamar lenne? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelttel Gyné. Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem valószínű, hogy ez a peteérése, hanem egészen más is lehet. Részletes kivizsgálásra van szüksége, de nem biztos hogy a panaszok nőgyógyászati eredetüek.

        Dr. Csősz György nőgyógyász


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2008-09-26 08:48:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: