• Mit tehetnék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm . Kérdésem:33 éves nő vagyok. az a problémám hogy nagyon nehezen és lassan jövök izgalomba ha a férjemmel szeretkezünk. Egyszerűen nem nedvesedek be. Használunk sikositót de nekem az nem tetszik. Meg a hüvelyi orgazmus nálam nagyon lassan jön. Szülésem előtt semmi ilyen problémám nem volt. Most minden olyan nehezen jön. Fogamzásgátlót szedek már 3 éve egyfolytában. Ha abbahagyom nagyon nagy fájdalmaim vannak menstruálás alatt. Ja és még hátrahajló a méhem. Van valami ötlete mitől lehetek ennyire "izgalomszegény"? Köszönöm válaszát előre is. Bodor Anett

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Anett!

        A hátrahajló méh biztosan nem okoz kevesebb izgalmat. Itt egyszerűen a gyerek utáni lelki dolgok változása áll a középpontban. Tehát egy kicsit el kell gondolkodnia, hogy mi megy másképp és akkor rá fog jönni a dologra. Minden bizonnyal a gyermek jobban kitölti az életét és persze jobban figyel rá, mint korábban, amikor nem volt gyermek. Akkor csak kettőjük voltak.

        De az élet rendje ez. Egyszer jönnek a gyermekek, aztán majd kirepülnek. Egyébként pedig abba kell belegondolni, a gyermekei csak egy állomás az életében és a férje viszont sírig tartó elvileg, Tehát sajnos a férjére is több figyelmet kell pazarolnia, mivel a teljes családi élethez és persze békéhez a szexuális élet békéje is kell. Szóval nem szabad félredobni a gyermekeket persze, de igenis kell valami, ami meghozza ismét a kedvét. Meg persze a sikosságát. A párjának meg egy kis virágot, kényeztetést, vacsorát stb öteleteket javaslok.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-26 21:32:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: