• Milyen szakorvoshoz fordulhatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg, Jelenleg kulfoldon tartozkodom es orvosi ellatasaim korlatozottak. Par evvel ezelott alhasi fajdalommal nogyogyaszhoz mentem,de mindent rendben talaltak. Az alhasi fajdalom neha gyengebb,neha erosebb neha pedig alig eszreveheto. Ezt meg tetezi az eros hajhullasom is,amely mar evek ota tart megallithatatlanul..Azt kovetoen egy even belul cisztam keletkezett a petefeszeknel,amely idokozben felszivodott. Egy evvel ezelott vesekovel kerultem korhazba egy par honappal utana pedig csinaltattam egy ugn EIS testet(elektrodakkal rakotott szamitogepes scan)amely azt mutatta,hogy a ball oldali hugyholyagom gyulladasban va. Erre jellemzo tunetekt sosem tapasztaltam,viszont a fajdalom meg mindig letezik. Az idei nogyogyaszati vizsgalat soran mindent rendben talaltak. Altalaban a baratommal egyuttlevo sexualis egyuttlet alkalmaval is szoktam erezni azt a fajdalmat. Kerdesem a kovetkezo lenne: ezzel a tunettel es fajdalommal hova erdemes fordulnom? Milyen szakorvoshoz? Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Bal oldali húgyhólyag nincs, az egy páratlan szerv középen. A panasza anatomiai eltérést nem feltételez, idönkénti alhasi fájdalom komoly probléma nélkül is gyakori. Sexnél is érezhető, - ez nem lehet gyulladás sem. Anatomiai variáns - normál a hátrahajló méh, vagy egyenes állásban lévő - a normál előrehajló helyett - ez sexuális fájdalmat okozhat, de sokszor nincs ilyen, panasz mégis van. Nem gondolok gyógykezelni való bajra, ha panasza van aktuálisan, akkor menjen orvoshoz. Ha vizeléssel kapcsolatos akkor urológiára, ha nőgyógyászati, akkor gynekologushoz. Sexnél kisérletezzék ki a nem fájdalmas pózokat.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-29 15:41:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: