• Menstruációt követő barnás folyás és erősebb hasi görcsök mitől lehetnek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy 21 éves lány vagyok, és egy olyan probléma jelentkezett nálam, ami eddig még nem fordult velem elő. A menstruációm rendszeresnek mondhato 30-35 napon belül történik. Viszont a legutóbbi elmulását követte (egy hét multán) egy barnás folyás szerűség, ami 4-5 napig tartott kisebb hasi fájdalommal. A havi menstruációm is erős fájdalmakkal szokott történni, amire cataflam-ot szedek. Lassan 2 hete, hogy elmult ez a barnás folyás, de azóta is fájdalmat érzek a petefészkem környékén? Minek lehet ez a tünete? Komolya bajom is lehet? Várjam meg a következő menstruációmat és csak aztán forduljak orvoshoz?

        WEBBeteg szakértő válasza a petfészek fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Petefészek-táji fájdalom miatt forduljon most orvoshoz, ne várjon! A gyulladást ki kell zárni.,vagy kezelni kell.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


           A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-22 09:13:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: