• Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt cím! 17 éves lány vagyok és 1,5 hete van barnás színü folyásom,pont azon a napon jött meg amikor a menstruációmnak kellett volna. Régebben késni szokott a menstruációm heteket, és ezért orvoshoz fordultam, kaptam rá gyógyszert, abban a hónapban normálisan meg is jött, de most nem tudom mit tegyek. mielöbbi válaszukat várom. Köszönettel: KAkas Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Mónika!

        Valószínű, hogy valamilyen hormonális rendellenesség van a háttérben. Azt javaslom, hogy egy terhességi tesztet végezzen, ha esetleg fenn áll a lehetősége a terhességnek, azt mindig érdemes kizárni. Sürgős oka nincs az orvoshoz szaladni, és 17 évesen még előfordulhat vérzési rendellenesség, ellenben lassan-lassan érdemes lenne rendezni a menstruációt. Ismét orvoshoz kell majd mennie, ahol érdemes lenne a hormonszinteket ellenőrizni, és ennek megfelelően kezelni. Valószínűleg kevesebb hormon termelődhet, ezért kellett gyógyszert kapnia legutóbb is.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-22 08:59:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: