• Hormon pótlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Édesanyámmal kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. Eltávolították a méhét és a petefészkeit, de semmilyen hormonpótlást nem javasoltak neki. Méhében volt egy mióma, a petefészkei egészségesek voltak, de annak elkerülésére, nehogy majd a későbbiekben annak problémája legyen az orvos azt tanácsolta azt is vegyék ki. Arról elfelejtett minket tájékoztatni milyen súlyos következményekkel fog ez járni. Mennyire fontosak a petefészkek. Klimax káros hatásaival küzd kb. két éve. Valamint magas lett a vérnyomása. Allergiás lett sok gyógyszerre. Kérném segítségét.

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonpótlás témában

        Kedves Kérdező!

        Természetesen van megoldás, nem kell az édesanyjának szenvednie. Tehát igenis vissza kell mennie a nőgyógyászhoz, elmondani a panaszokat és persze ő fog adni rá kezelést. Ne izguljanak van olyan hormonpótló gyógyszer, ami még csökkenti a vérnyomást is. Angeliq a neve. Én ezt javaslom.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2008-09-19 23:54:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: