• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hónapja ,mensruáció utáni kb 10 napon,a férjemmel a közösülés fájdalmas volt,és utánna véres váladék távozott tőlem pár napon keresztül.2 császármetszésem volt,az utóbbi 17 hónapja ,voltam nőgyógyásznál,de mindent renben talált...Az alhasi fájdalom megmaradt ,és újra megtörtént a közösülés utáni véres váladékozás,a közösülés után 3 napig,és nehéz székletürítés után is... Kérem segítsen ,forduljak másik nőgyógyászhoz,vagy mit tegyek?Mi lehet ez? Köszönöm válaszát tisztelettel Melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Melinda!

        Azt gondolom, hogy Ön megválaszolta a kérdését! Elképzelhető, hogy valamilyen gyulladása van, de ezt csak vizsgálattal, esetleg laborkontrollal lehet kimutatni!.Ismételt vizsgálat, szükség szerint kezelés gondolom megszüntetné a panaszait! :)

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-17 09:17:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: