• Mit tegyek?Kivetessem a petefészkemet vagy ne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELT DOKTOR NŐ/ÚR! 47 ÉVES VAGYOK.VÉRSZEGÉNYSÉG MIATT KIKELL VENNI A MÉHEMET.HÁROM MIOMÁM VAN 6,5,3,CENTISEK.MENSTRUÁCIOMNÁL ERŐSEBB VÉRZÉS VAN.AZ ORVOS AZT MONDTA NEKEM KEL ELDŐNTENI MARADJANAK-E A PETEFÉSZKEK ,VAGY NE.AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI MIT TEGYEK? PETEFÉSZKEKKEL NINCS BAJ.JOBB HA MARAD VAGY NEM.MINKÉT ESETNEK MI AZ ELŐNYE ,HÁTRÁNY? TISZTELETTEL:PIROSKA

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma témában

        Kedves Hölgyem!

        A kollégának teljesen igaza van! Amennyiben Ön még menstruál, akkor a működő petefészket érdemes bent hagyni, ennek az egyetlen veszélye, hogy az olyan betegségek, amik a petefészekkel előfordulhatnak, az még Önnel is előfordulhat! Ha kiveszik, akkor hirtelen jelentkeznek a változókor tünetei!

        .Üdvözlettel: Dr. Bencsik András 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-16 14:19:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 08:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: