• vetélés...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr!Idén márciusban -3/4 év próbálkozás után- a 7. héten "+" teszt után barnás váladék jelent meg, majd elvetéltem. Most augusztusban ismét "+" lett a teszt, de most is a 7. héten előbb barnás vérzés, majd élénk vörös vérzést követően elvetéltem. E vérzésnek meddig szabad tartania, mert nekem már a 7. napon abbamaradt, de most -2 napra rá- egy kis barnás pecsételő vérzés újra jelentkezett. Normális ez? Érdemes lenne valamilyen vizsgálatot végeztetnünk az ismételt vetélés miatt? Ha igen, akkor esetleg ajánlana nekem valamilyen erre szakosodott intézményt? Tudni kell hozzá, hogy már van egy kislányom, aki már 3.5 éves, és vele a 9 hónap alatt semmi panaszom, problémám nem volt.A menstruációm szülés óta nem jön meg soha rendszeresen-előtte mindig 28 napos volt-, de most 26-29 nap között váltakozik. Lehet ez a vetélés egyik okozója? Válaszát előre is megköszönöm:Királyné Mária

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Márta!

        Lehet sárgatest hormonhiánya, legelőször hormonizsgálat kellene, kiemelt kórházakban. Erre lehetőség van és az eredménytől függnek a következő lépések.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-16 10:29:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: