• Menzesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 37 éves vagyok, menzeszem 24-30 napos időközönként jelentkezik, bővebb vérzéssel a 2. és 3. napon, és utána minimális barna váladékozással. Júniusban voltam nőgy. vizsgálaton, negatív eredménnyel. Panaszom: jelenlegi vérzésem alatt nagyon kevés vér ürült, a második napon már alig véreztem. A mai a 3. nap, pár csepp vérrel. Két havonta folsavat és b6 vitamint kell szednem magas szérum-homocisztein szint miatt, a szedést a vérzés előtt pár nappal hagytam abba. Harmadik hónapja szedek dona és condrosulf kapszulát. Nitroglicerines kúpot használok szintén 3 hónapja, mert van egy nehezen gyógyuló pici végbélrepedésem. Folyást nem észleltem, kezdődő miómát állapítottak meg 2 és fél éve. Görcsölni szoktam menzesz alatt, de most ez is gyengébb. Kb. másfél éve többet izzadok, minden ok nélkül. Kérdésem: Hova lett a vér (többnek kellett volna ürülnie), és lehet ez már a változó kor jele? Válaszát köszönöm! V.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet átmeneti vagy tartós hormonzavartól kezdve sokféle nőgyógyászati probléma. Járjon a végére, keresse fel nőgyógyászát!

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 
           



         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-15 23:29:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: