• Mitől fáj a derekam és az alhasam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! 2 honapja hagytam abba fogamzásgátló szedését (lindynette 30) amit majdnem 7 évig szedtem. A vérzésem megjött ugyan de nem a szokásos mennyiségben és minőségben a ciklusom egyébként 28-30 napos. Erre számítottam is hogy nem fog úgy működni a hormon rendszerem mintha semmisem történt volna az viszont aggaszt hogy a ciklus 17.napjátóla fája derekam érzékeny a mellbimbóm és a hasam alja úgy fáj mint amikor meg akar jönni a vérzés de vérzés nincs ez az állapot tart egészen a ciklus 25-26. napjáig természetesen a fájdalom fokozatosan csökken a napok múlásával. azért aggaszt mert iyet én soha nem éreztem. Valami szervibaj okozza vagy a peteérésemet érzem. Ha ez a peteérés miatt van akkor van peteérés amikor jelentkeznek a tünetek vagy mikor? Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Szervi bajtól aggódó!

        Teljesen normális, ha a fogamzásgátló abbahagyása után egy kicsit megváltozik a rendszer és esetleg fájdalmas lesz, ami korábban nem volt az. De még a menzeszének az ideje vagy a rendszeresség is megváltozhat. Nem kell aggódnia, csak akkor kell orvoshoz mennie, ha már nagyon zavarja a fájdalom. Ha nem zavarja, akkor persze nem, ha igen akkor menjen el orvoshoz. Persze lehet, hogy azt fogja mondani, amíg nem akar gyemreket addig szedjen megint gyógyszert. De szerintem be fog állni a vérzése is meg a fájdalom is, tehát nem kell aggódnia.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-14 17:06:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: