• Zoladex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! 36 éves vagyok 6éve műtöttek mellrákkal kemot, sugarat kaptam,majd zoladexet 5 évig.Kérdésem,hogy lehet-e még gyermekem,és ha igen a kezelések hatással lehetnek-e a baba egészségére illetve az én állapotomat befolyásolhatja-e a terhesség.Előre köszönöm válaszát.!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellrák témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben visszatért a normális menstruációs ciklusa, nyugodtan vágjanak neki egy kisbabának.

         Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-12 09:39:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó