• altatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz hogy tegnap volt művi abortuszom altatásban Ma ugy éreztem este hgy nem kapok levegőt olyan hőhullám jött rám és egy kicsit szédültem is Ez mitől lehet? A kimerültségtől, fáradtságtól? Most félek lefeküdni mivan ha nem kelek fel többet Mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!

        Gondolom azóta minden rendben és semmiféle aggodalma nincs. S amit irt, hogy mi van, ha nem kell fel többé -okafogyottá vált s azóta is egészségesen kel fel minden nap- s ezentúl védekezik.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-15 23:10:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: