• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        eloszor is elmondanam hogy rendszeresen illetve evente egyszer jarok nogyogyaszati vizsgalatra mivel spiralom van es amugyis fontosnak tartom.az iden majusban voltam vizsgalatra es a nogyogyaszom bakterium vizsgalot csinaltatott mivel nemtetszett neki a huvejvaladek szaga.az eredmeny azt mutatta hogy valami nincs rendeben es huvejtablettat irt fel az orvos 5 napra.amint lejart a kezeles olyan huvej folyasom lett hogy szoszerint omlott.ujra folkerestem nogyogyaszom uj labor termeszetesen rossz eredmeny.felirta a betadin huvejkupot 10 napra.megis szunt a problema az elso menstruacioig.ahogy lejart minden visszaallt a regi kerekvagasba.ujra hasznaltam 5 napig a betadint de minden betegsegem utan elojon a folyas.a parommal a sexualis eggyutlet borzalmassa valt azota.ahanyszor csak eggyutvagyunk minden alkalomall falydalmat okoz az eggyutlet.en mar nemtudom mit tegyek talan keressek fel masik nogyogyaszt?kerem tisztelettel a segitseguket.en hajlando vagyok kovetni az utasitasokat csak megszunjon a problemam.elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!

        Én azt mondom, hogy szerintem a hüvelyflórája sérült úgy, hogy most már igen kellemetlen a normál szex is. Azt javaslom, hogy Floragyn kúpot vegyen a patikában amiből másnaponta felhelyez egyet szex előtt két órával és akkor kötelező szex utána,és  így mind a kettőjük kezelve lesz. Szerintem így minden panasza szép lassan elmúlik.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 

         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-11 14:52:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: