• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő, 11 hete szültem a kislányomat. Egy hónapja megjelent az allergiám is mely állandó tüsszögéssel jár. Az alahasam minden mozgásra, emelésre belehasít, a fájdalom sokszor a derekam felé is sugárzik. Este lefekvéskor rosszabodik a helyzet, melyet hányinger néha szédülés is kísér. Más tünetem nincsen.A kérdésm az lenne hogy a fájdalom az allergiás tüsszögéstől,erőlködéstől lehet, vagy inkább a szüléssel van kapcsolatban. Választát és segítségét ezúton is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hasi fájdalmas!

        Azt javaslom mindenképpen, hogy menjen el nőgyógyászhoz, és vizsgáltassa meg magát, mivel elvileg ilyenkor már nem kellene fájnia a hasának. Az allergiát meg gyógyítani kell. Ha máshogy nem, akkor gyógynövényes vagy homeopátiás szerekkel, mivel semmiképpen nem jó, ha állandóan tüsszög. Amennyiben a tüsszögés és az allergia panasz elmúlik, és a hasi fájdalom is, akkor azért volt, ha nem akkor más az ok. De előtte is menjen el mindneképpen orvoshoz. Nézesse meg magát, a legfontosabb az egészség.!Gyógyulást!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 




           
         
         
        17:08 2008.09.14.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-14 17:15:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: