• abortusz után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/Úr! Lányomnak augusztus 26-án terhességmegszakítása volt. Akkor lépett be a 11.hétbe. Most már egy bő hét elteltével 4-5 napja vérezgetése van, igazából nem jelentős és azzal egyideőben egész nap csöpög a melléből "váladék". Azt szeretném kérdezni, hogy ez normális? Kb. meddig fog ez tartani nála? Köszönöm előre is válaszukat. Nagyon fontos lenne.

        WEBBeteg szakértő válasza a emlő váladákozás témában

        Kedves Hölgyem!

        A kisműtét utáni vérezgetés normális, kb. 2-3 hétig szokott tartani. A 6 hetes kontrollon már nem lesz. Nem tudom milyen jellegű váladék csöpög az emlőből, és vajon megmutatták-e ezt az orvosnak? Mindenképpen szükségesnek tartok egy vizsgálatot. Lehet, hogy csak hormonális oka van, és tejszerű váladék csöpög, de egy 11 hetes terhességben ez nem jellemző, ezért mutassák meg a kezelőorvosnak.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-04 22:08:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 08:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: