• Barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A havi vérzés után pár napra jelentkezett a barna folyás (2hete tart), ami reggelente pár csepp vérrel párosult. Mára a mennyisége lecsökkent és a vérzés elmúlt. A kezdeti napokban kis viszketést éreztem. Fertőzés lehet? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: M.T

        WEBBeteg szakértő válasza a barna folyás témában

        Kedves M.T.!

        Előfordulhat, hogy csak egy hormonális elégtelenség áll a háttérben, esetleg a viszketés utalhat fertőzésre is, ami a gyulladás miatt kevés vérzéshez is vezethet. Mindenképpen szükséges egy vizsgálat ennek eldöntése érdekében, mert a vérezgetés hátterében kóros méhszájeltérés is lehet. Ezt egy nőgyógyászati vizsgálattal tisztázni lehet.

        Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség

        Kérdés: 2008-09-01 22:58:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 07:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: