• Milyen gyógyszert ajánl?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nekem csak az az egy prolémám van hogy nem renszeres a menszeszem.nem fogamzásgátló tablettát szeretnék hanem mi helyreállitja a menszeszt.mert már korábban szedtem a meliana drazsét de az sem segitet,csak egy darabig mikor abbahagytam és mig tartott a hatása,most megint ugyan ott vagyok ,hogy egy hónapig meg volt,most meg már lassan két hónapja megint nincs meg.terhes nem hiszen hogy lennék.hogy valami ilyesmi gyógyszert tud e ajánlani,aminek nincsenek kellemetlen hatásai,pl.:hizás,meddöség.stb.elöre is köszönöm.várom mihamarabbi válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertelen menszesz témában

        A menstruációt szabályozó gyógyszerek mind hormontartalmú készítmények, melyeknek az Ön által is említett mellékhatásai lehetnek.Újabban vannak már kis hormontartalmú, kevesebb mellékhatással rendelkező tabletták is.

        Keressen fel egy nőgyógyászt, aki az Ön hormonháztartásához igazítja a megfelelő gyógyszert.

        Dr. Jóna Angelika
        WEBBeteg


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-04-23 19:25:02; Megválaszolva: 2011. július 27., 18:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: