• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az elmúlt időkben azt észleltem, hogy valami nincs rendben, talán valami nemi betegség lehet. Folyamatosan egy fehér váladék ömlik belőlem, és pár napja valami kitüremkedés is megjelent a szeméremajkaimon, ami úgy néz ki, mint egy megduzzadt ízlelőbimbó a nyelvben. Lehetséges, hogy ez valami komoly betegség? vagy esetleg hüvelygomba? Előre is nagyon köszönöm a választ

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínű, hogy hüvelygomba okozza a tüneteit. Canesten Kombi nevű készítményt recept nélkül tud venni a gyógyszertárakban, és ha ez nem segítene forduljon személyesen nőgyógyászhoz, vagy látogasson el bőrgyógyászati STD szakrendelésre.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-01 14:55:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 07:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: