• Hogyan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ugyan olyan panaszaim vannak mint az egyik levélírójának. Szagtalan fehér kézkrém szerű váladék termelődik a hüvelyemben, amit csak szexuális aktus alkalmával tapasztalok. Én Angliában élek a párommal és nincs lehetőségem nőgyógyászhoz menni. Haza csak decemberben tudok menni. Az a kérdésem hogy hogyan juthatnék gyógyszerhez? Gynoflor hüvelytablettát hetente egy alkalommal használok kb 3hete. Nem viszket nem fáj nem ég csak ez a váladék van. Ha otthonról tudnék küldetni gyógyszert mit ajánlana? A mycosyn-gyno elég hatásos ? mert csak egy szem , és nekem nincs lehetőségem kísérletezni hogy melyik válik be. Tudna valamit ajánlani? Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyváladák témában

        Kedves Kérdező!

        A Mycosyst-Gyno hatékony gyógymód, de a 2x kiszerelést javaslom, heti különbséggel bevéve. A Gynoflor tablettát pedig naponta 1x 6 napig a második kapszula bevételét követően.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 


           A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-30 14:48:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: