• Aggódom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt D.Úr/Nő! 56 éves anyukámról lenne szó. Nemrég műtötték visszérrel és segítettem neki a fürdésnél.Olyan dolgot láttam meg amitől megijedtem. A nemiszervénél egy pin-pong labda nagyságú vagy annál kicsit nagyobb, piros kitüremkedés van.Nem hagytam szó nélkül rákérdeztem. Azt mondta már egy pár hónapja megvan,néha nem tud tőle pisilni. Azt mondta, hogy székletürítésnél érzett egy nagy nyomást mintha leszakadt volna valami és azóta van meg. Győzködtem hogy menjen orvoshoz, mert ez nem normális. Nagyon aggódom, hogy ez valami komoly baj. Mégis mi ez? Hüvelyelőesés? Daganat? Pontosan milyen orvoshoz forduljuon? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi rendellensség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Elmondása szerint nagy valószínűséggel méhelőesésreől lehet szó, de lehet a hüvely falának a kiboltosulása, esetleg aranyér, de akár daganat is. De ehhez nőgyógyászati vizsgálatra lenne szükség elsősorban.Győzze meg az édesanyját, mert ha valóban erről van szó, ez később is problémát fokoz okozni (vizelési panasz, alhasi fájdalom stb.), és sok esetben csak műtéttel javítható az állapot.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-26 14:43:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: