• Lindynette 20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Az lenne a problémám, hogy most először szedek fogamzásgátlót (Lindynette 20). Az első levél után nem jelentkezett megvonásos vérzés, a második levél után az ötödik napon jelentkezett, de csak két napig tartott és nagyon kevés volt a mennyisége. A problémám az, hogy most a harmadik levél után nem jött meg az ötödik napra ahogy előzőleg. Ez lehet még az hogy az első néhány hónapban még rendszertelen és nem állt még be? Ha igen akkor mennyi azaz idő amig rendszeressé válik? Mivel az előző hónapban megjött így kiváltottam a következő 3 havi adagot. Elkezdjem szedni ha nem jön meg? A hasam fáj. Még soha nem szedtem mást kérem ha tud segítsen! Tisztelettel: Chriss

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Chriss!

        Menjen hétfőn nőgyógyászhoz,lehet terhesség, vagy  más probléma is, tehát menjen nőgyógyászhoz hétfőn.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-24 20:59:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: