• Meddig tart a változó kor ha

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Műtéti úton el kellett távolitani a méhemet és a petevészkemet rossz indulatú elváltozás miatt. A változó kori tünetek a műtét utáni 7-8 hét között megjelentek. Azóta minden létező cikket,írást elolvastam,hogy ez meddig tarthat (1-5 év közötti irásokat). Arra azonban nem találtam választ, hogy ha ezt idő előtt kell elszenvedni, a mesterséges "hőguta" meddig tarthat. Hormonkezelést ilyen esetben nem adható, olyan gyógyszer, amely teljesen segiteni tud jelenleg azt hiszem nem létezik. Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a változó kor témában

        Kedves Műtét után átesett!

        Sajnos mivel hormonpótlást nem kaphat, így csak a természetes anyagok vannak. Ilyenek a Remifemin, vagy Cimicin Stada, vagy Remifemin plus stb. De! Jó a hőhullámokra az E vitamin, a multivitaminok. Sajnos a hőhullámos korszak akár több évig is tarhtat, persze általában 1-1,5 év alatt lezajlik. Sajnos el kell viselnie, minden remény szerint könnyebben. Legalábbis ezt kívánom.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-22 22:03:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: