• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Dr.nő!Harmadik gyermekem születése után kb.6 hónappal jött meg a menstruációm.De,3 napig nagyon erős,2-3 napig semmi, majd 1.5 hétig pecsételő barnás.Mi lehet a probléma?A harmadik terhességem elött 1 hétig megvolt aztán semmi.Most mi lehet a probléma és hogyan lehet orvosolni?Műtétet és a hormon készítményeket ha lehet elszeretném kerűlni.El vagyok kötve,mivel mind a három gyermekem császárral született.35 éves vagyok.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Egyelőre semmi teendő nincs, nyugodjon meg. Az első vérzés a szülés után nagyon tág határok között változhat, várjuk meg, milyen lesz a következő és az mikor fog jelentkezni. A petevezetők lekötése utén változik kicsit a menses jellege ( a kismedencei szervek vérellátása is változik, emiatt), így ez belefér a normálisba.Műteni emiatt biztos, hogy nem kell.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-21 21:20:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: