• Pajzsmirigy (korai menopausa?) probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Autoimmun eredetű pajzsmirigy gyulladásom van,euthyrox 50-et szedek/fél tabletta naponta/,menses nincs magától,csak a fogamzásgátló hatására/Diane/ jött meg,illetve Norcolut hatására.A kísérlezezés már több,mint egy éve tart.Az orvosom POF gyanút írt,ez pontosan mit jelent?Coregon stymuláció tervezett szeptemberben,de ez még nem volt átbeszélve,s nem tudom,mit takar.Mik a kilátásaim? Köszönöm segítségét! 18 éves lány

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy probléma témában

        Kedves 18 éves lány!

        Van olyan betegség, amikor a petefészkek nem működnek teljes életben és még 50 vagy 40 éves korig sem, hanem korábban leállnak. Ezt a gyanút írta le az orvosa. Én azt javaslom, hogy mindenképpen alaposan vizsgáltassa ki magát, aztán ha kell lombik bébi kezelést kérjen, mivel már jó ideje nem esik teherbe és főleg, ha a petefészek ilyen nehezen reagál a kezelésekre.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-22 21:59:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: