• Érdekes!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő,az lenne a kérdésem hogy: a barátom utóbbi élvezése során valami furcsa dolgot tapasztaltunk.Aktus után valamilyen folyadék szivárgott ki belőlem használtun óvszert.Utána megnéztük de nem volt seholsem lyukas,annyi ondója meg nem volt hogy kifolyt volna szerinte mert ez volt a 3.elélvezése az nap ráadásul az utólsó 2 szinte egymás után.de valami kifolyt belőlem az az enyémvolt?mert előző nap is együtt voltunk és aktus után hasonló fehér folyadék volt az alsóneműmön.pedig akkor sem élveztem el.De ugy gondolom hogy az övé semmiféle uton nem juthatott ki!

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Kérdező!

        Persze attól mert nincs orgazmusa, azért élvezheti a szexet és ez a folyadék, ami magának termelődik a hüvelyben az kifolyhat és az persze olyan is lehet, mintha ondó vagy valami olyasmi lenne. Az az Ön váladéka. Ellene nem kell semmit sem tennie. Ez normális.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-16 18:41:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 08:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: