• Normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/úr! Lehet bugyutának tűnő kérdéssel fordulok önhöz, de számomra fontos. Mégpedig az, hogy szeretkezés után az ondó teljes egészében kifolyik a hüvelyemből.Normális dolog ez? Mennyire befolyásolja a teherbeesést? Ha kóros, mit lehet tenni ellene? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Kérdező!

        Mivel az ondónak a nagy része a szex közben "pocsékolódik", persze nem azt jelenti, hogy mind az összes kifolyik, mert sajnos bejut a méhbe is. Tehát amennyiben nem védekezik biztos módszerrel a terhesség ellen, akkor bizony terhes lehet. A másik, hogy normális, hogy kifolyik az ondó a hüvelyből. Én szoktam javasolni a szex utáni tejsavas hüvelyöblítést, mivel ismét rendbe lehet tenni a hüvelyt ezáltal. Persze akkor utána nem szabad szexelni, mert akkor fájni fog.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-16 02:13:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 08:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: